Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Підготовка до апокаліпсису з Tesla Cybertruck

Американський виробник електромобілів вразив весь автомобільний світ презентацією нового пікапа під назвою Cybertruck. Генеральний директор Tesla оголосив що у максимальній конфігурації модель Cybertruck матиме запас хода у 800 км та зможе розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 3 секунди. Найбільше протеріч викликає навіть не тип кузова на який зроблено акцент, а дизайн екстер҆ єра, виконаний ніби учнем початкової школи. Деякі експерти автоіндустрії навіть висловили думку про державне замовлення, яке може надійти від військових США, які теж не проти замінити дизельний Hummer на електричний пікап.

Під час презентації Tesla Cybertruck виявилось що кузовні панелі пікапа виготовлені з листової нержавіючої сталі а скло куленепробивне, до того ж цей транспортний засіб здатен буксувати за собою до шести тон вантажу. Орієнтовна вартість новачка на американському ринку починається з 40 тисяч долларів, а перші серійні машини потраплять на ринок лише через два роки. Цікаво, що виробник почав збирати передплату у розмірі 100 долларів, які можна повернути в будьякий момент. Рекламні акції та маркетингові заходи дали результат і вже через декілька днів, в Tesla зробили ще одну гучну заяву про те що вдалося зібрати 200 тисяч замовлень на Cybertruck. Також, шанувальники електричних автомобілів почали порівнювати новачка з визнаним лідером сегменту Ford F-150, який як вони вважають програє моделі Cybertruck.

Найдорожча іміджева Tesla Cybertruck коштуватиме від 70 тисяч долларів і матиме три електродвигуна потужну батарею та деякі опції за які на молодших версіях доведеться доплачувати. Базовий пікап матиме дуже скромні показники і розрахований перш за все на звичайні потреби у грузопасажирському автомобілі. Середня модифікація за 50 тисяч долларів – це оптимальний варіант для більшості клієнтів, він задовольняє макисмум потреб при адекватній ціні.

Інтер҆ єр Tesla Cybertruck виглядає максимально простим та функціональним. За рахунок ширини кузова, салон розрахований на шістьох пасажирів. На торпедо розміщено 17-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, яка виконує функції управління всіма системами в автомобілі. Про якість матеріалів оздоблення говорити поки що зарано, але наврядчи вони будуть преміальними.

Техніка Cybertruck має багато спільного з Model X саме тому використовується пневмопідвіска та елементи шасі від цивільного кроссовера. Як ми уже зазначали раніше, кузовні панелі виготовлені з холоднокатаної сталі марки 30X, а стекла з полімерного скла, яке за рівнем міцності відноситься до куленепробивного…

 

27.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Підготовка до апокаліпсису з Tesla Cybertruck

Політика конфіденційності